Sunday, 9 December 2012

kuantan here we go !!

assalamualaikum.......

yess !! kuantan again.... mau jumpe buah hati pengarang jantung...wah, wah, wah...
sanggup die datang dari dungun ke jengka, then jgka ke kuantan, then anta aq blek jengka, die balek dungun semula......nmpk x kat situ... jauh tuuuuu. kebas woo naek bas..

aq hepy sgt jumpe die, so caring .. aq asyik sakit perut je tau, nmpk sgt muke die susa hati tgk aq sakit, beli macam2, gaviscon, eno halia.. mcm2, pastu asyik tanye aq ..ema ok x, ema ok x.. tu je la die.... sbb maybe muke aq sangat perit kot.. bayangkan la aq xley berjalan normal, kene bongkok je.. macam org kene gastrik tu.....kesian kim xdapt brjalan2 sgt, sbb aq sakit,.. die bwk aq pusing2 bandar kuantan tau..so sweet...hehehe...

then td blek jengka, die ni sibuk nk beli kasut sukan, aq pon promote ade 1 kedai kat jgka ni mizi sports baru bukak.. nk dijadikan citer, kedai ni ade sale.. gilakkk.. buy 1 free one, syarat barng free tu msti harga same dgn barang yg dibeli atau lebih rendah dr harga barang yg dibeli... uiyoooo..manyk utng. ni bukan kasut ciplak, kasut rosak or something, memg nk sale, sume jenis barang kecuali jersi kelab.... so td kim bli kasut JOMA..then die plih tuk brg free kasut joma jugk, tapi kaler laen, harge same.. just nice ar...hahahah...mcm xpercaye..aq  bli kasut rm 59.90 so aq ambik jersi harga rm45.90...  sangat untung kan....barang jenama kot, bukan cikai2..

ni nk msuk part sedey, betul berat hati nk lepas kim balek tadi.. elok aq nek moto lepas tgk kim, aq tgk je jalan depan, da menitik,mengalir air mate aq.. automatik..aq xfokus pon kat jalan, nsb bek umah dkt...bukan nmpk sgt jalan, aq mnges...sedey, skrg ni pon aq rase macam die still ade kat sblah aq ni.. padahal xde...sedey kan... die plak td ckp kat aq jg diri, makin selak la aq nges. da la kat umah ni xde org, aq sorg,..lagi la...aq kne kuat...aq kne kuat,.. ade amanah laen lagi kat jgka ni yg aq kne slesaikan.. BM118 mesti diteruskan... perjuangan xkan terhenti.... Aminn...

ensem tul die ni.. biar la org kate aq perasan pn..dr pandangan aq kan...hehehe
wassalam....

p/s: kredit to cik janah, yg tangkapkan gambar ni..

No comments :

Post a Comment