Monday, 16 July 2012

16 Julai 2012


assalamualaikum..

terlebih dahulu apa yang aq nk cakap kan..

CONGRATULATIONS !
kepada

SHAHFILZA MUSTAKIM BIN MOHD ADZAHAR
kerana telah berjaya menyambungkan pengajian
PROGRAM : ACC-220 SARJANA MUDA PERAKAUNAN (KEPUJIAN)
KAMPUS : UiTM KAMPUS DUNGUN


arghhhhhhhhhh.... tidak !!!!!
knpe dungun???? why???

selepas tahu result ni:
1. g kelas icom tapi bawak buku csc. (pening aq ni)
2. nk g kelas mandarin tapi mate bngkak. (xpenah ponteng aq tau,sbb aq minat sgt mandarin)
3. nk g dataran intgrasi dengar ceramah then dapat kupon tapi xdpt g.

ni sume efffect result ni kat aq.. fuhhhhh, berat asenyer nk trime, padahal bukan aq tuan yang nk kesana.

petang 2 sampai maghrib aq menangis, sampai bengkak mate aq, sebab aq pk terlalu banyak benda. ade ke sampai aq pk ni mungkin salah 1 cara Allah nk pisahkn kami.. adoi.. padahal ujian Allah nk bagi. tipu la aq kate kalau aq xsdey, tapi aq try menjd seorang yg matang, aq xboleh halang die, die nk g blaja, lgpun dalam Malaysia lg kot. aq pk camtu je, kalau ade jodoh g hujung dunia pun jumpe jgk kan.

aq tahu sbnrnye kim memg nk g dungun. tapi sbb pk pasal aq die macam jd ragu2. so aq membuat keputusan biarla dia pergi, g blaja kat tempat baru, aq hanya dapat support die je..
aq harap sangat bila die kat sana die xlupe aq, die xlupe ape yang die janji kat aq slme ni.
ema arap b setia dengan ema, ema jugk akan setia dengan b....
aq xsanggup die dgan orang laen. aq nk die sorang je jd bakal imam aq t...

ucapan
b, sayang doakan b akan berjaya dalam degree b ni. jgn main2 da mcm diploma k.. future b, future tuk syang jugk kan.. kalau b anggap hubungan kita ni serius, ema harap b serius jgk dgn study b ..

syg harap sblm b berangkat ke dungun, jmpe syang dulu k.. ade benda yang perlu sayang bg tahu kat b...

- menunggu seribu tahun-

wassalam











lots of love,

No comments :

Post a Comment