Sunday, 17 March 2013

TERIMA KASIH ALLAH .. ^^

Assalamualaikum.....

suda lama tak jenguk sini. nak sign in td boleh plak lupe password.
 nampak tak da lame tak jenguk sini.... macam bese ujung2 sem..
EXAM !!! arghhhhhhh...
sem ni only two papers.. but hah. seminggu sblm study week,
sume paper tuk common test. kire cam final tuk setiap paper.
selasa paper event, rabu paper OB.. Jumaat paper public speaking
sabtu paper Office Software,.. yg jumaat n sabtu ni maybe tertukar. aq lupe..
nampak tak ingatan tu...hehehe.. yela baru pas test paper economy smlm..
gile skejap....

aq erma amira cuba jd kwan yg terbaik selama ni...
maybe la orang sekeliling aq tak sedar... tapi aq memg banyak sabar
ape yang berlaku semalam. aq anggap sume tu ujian dari Allah.
allah ni nk tgk aq ni sabar ke n ingat tak kat die....
ujian ni sume die nak uji aq je. n aq bersyukur sbb Allah masih ingat Aku....
terima kasih Allah sedar kan aq dari sume ni....
baru aq tau ape yg baik dan buruk untuk aq....
baru aq dapat beza antara kawan dan seorang sahabat....

Aku mintak maaf kepada sesiapa yang terlibat, 
halal kan makan minum aq yang penah  bg kat aq ni.....
btw, kepada sume student Diploma UiTM..
GOOD LUCK !

terima kasih


Wassalam.....


No comments :

Post a Comment