Monday, 5 November 2012

rezeki oh rezeki !


Assalamualaikum...

first skali nk cter pe yg jd dlm mse smggu nihhh.... actually aq ni sedang mencari keje.. so ari tu aq lupe da bape ari bulan, aq g bentong nek moto n saing dengan kwn aq asrina g cari keje....
kteorang g  the store, then g kedai peace, n secret recipe...

aq sgt hampa lah sbb satu pon xde call aq, aq xtau knpe, kate kim maybe aq xde rezeki..
asrina dapat due call from the store n secret recipe.... untung lahhhh... so die pilih g secret recipe...
rezeki die kan..... xpe la...cehhh!! padahal hati aq sedey gler..... nk je aq tembak2 owg yg xambik aq keje, diskriminasi nihhhh mane ley..tau la asrina cun melecun.. aq x....hahahha...

so, aq truskan pencarian aq,, aq da xsenang duduk da kat umh, aq kumpl duet ni bercdg nk bli enset tut2,, enset mura tu, nk pakai tuk no digi yg aq baru dapat nih..hehe..ade owg pos...huhu...n nk kumpul sikt tuk wat duet poket, ley shoping2 xya gune duet parents aq... k.. aq pon ckp la kat abah aq tlg la tanye kat kedai kot2 ade kedai mane2 nk pakai owg, klau kat bilut lg senang, duet minyak, duet makn da save da..kalau de keje la kan..

esknyer aq dapat call ade org nk ambk aq keje, keje senang je pon, die suh aq scan sume harga barang kat kdai die n key in dalam computer sume harge2, die nk gne komputer lepas ni.... dgn kepakaran yg ade...hehehe,..den pe lg trime la, soal gaji aq xtanye lagi,, mesti sikit ..sbb kat bilut je, kampung kan, pastu aq keje lbey kurang 6jam je pon shari.. tu pon da penat tau,

sakit mate aq asyk tgk barcode je..nek menyampah pon de...so aq tlng2 la wat keje laen dlm kedai tu, lap2 barang, susun...tu la keje aq, ahad pon keje tau..tp depavali ni xtau la keje ke x, ye la bos aq ni india, msti la tutup kdai kan raye die....hahahha..

p/s: rezeki setiap org tu berbeza2... jgn nk persoalkan...

wassalam...





No comments :

Post a Comment