Thursday, 18 October 2012

1sem im without u...

assalamualaikum...

da selesai la paper akhir aq td, aq xperform dgn bek tadi.aq kurang study, tekanan melampau, tp aq still jwb,cuma aq ase agak susa, sbb aq xkatam macam subject2 yang aq wat sblm ni....aq mampu berdoa dan tawakal, itu yg spatutnya..
so berakhr la part3... so sem dpn part4 n strusnya part5...
mcm2 dugaan yg jadi.... dugaan, cabaran.... kesabaran amatlah perlu diutamakan....
ema cammon la... benda kecik je, yang ko nk over pesal... biarla die... nk enjoy...
ko spe kan...hermmmm...

xpela..nk wat camne, ujian tuk aq...xpe this time aq yg kene, maybe next time die akan rase ape yang aq ase...bukan mendoakan,, tapi blaja rase, ape yg aq rase...change to be at my place...
ya allah pe la yang aq pkirkan skrg ni.... knape aq ley jd kurang sabar camni....

dgn kwn aq wat hal...haishhhhhh...harap kan kwan,tapi kwn langsung xambik hal...camne klau aq je kne jg hati orang, orang xjg pon hati aq...memg aq je ke kne jg sume tu...aq jugk sume ke. biarlah aq je yang susa jgn kwn aq susa.  aq akan tlg selagi aq mampu...aq harap sakit demam aq t bley la korg tgk2, jgn lupe aq da la, tu je aq mintak.aq bukan mintak duit pn,mintak tlg doa je....x pe la biarla aq baek dgn sume org, jika itu yang terbaek untuk sume..ade hikmah. mungkin derita skrg... gembira nanti... amiiiinnnnn...

aq nak taip banyk lagi, tapi takut entry ni panjang sgt...
pe yang aq taip ni xde kaitan dgn sape2,,, antara hidup atau pun yg tiada..
kalu xbuat slah jgn trse, kalu sbleknye, i dont no la... ok

da duk umah ni, rajin la kot aq update entry ni.. insyaallah....

p/s: bende kecik xya la besr2 kan, slgi bley tahan,tahan je la...

wassalam..



1 comment :

  1. itula dugaan bercinta jarak jaoh ..its okey . jgn jadikan halangan .. ada jodoh buat ikatan mcm mimi .. insyaallah aku doakan jodoh korg pnjg .. sem depan say bubye to kompleks .. and say hello to NON RESIDENCE . ada masa mai2 la umh sewa aku ..

    ReplyDelete