Sunday, 30 September 2012

mimpi

assalamualaikum....

bgun pagi berpeluh2 sbb mimpi buruk.... hermmmm... ade ke aq mimpi kim kawin dgn org len, pdhl die still dengan aq,, n aq xtau langsung die kawin dgn orang lain 2... aq dapat tau wktu aq g umh kwan aq n kwn aq hulur due kad kawin.. wane kuning n itam.. aq tgk ade name kim dgn nme perempuan laen... aq mngs gler kot... aq ase aq bgun tido td pon berair mate aq kot... permpuan tu memg tiptop, maksud aq de kerjaya, pandai, cantik.. n free hair... aq cam xley trime brite yg aq dapat 2... aq call kim, tanye die, mule2 kate x.. then aq suh ckp btl, then die mgaku....

die kate da lme knl, die tpu aq... die syg perempuan 2, then famly suh kawin, die ikut je... aq waktu 2 macam xpercaya je.. n kim yang aq sgke not playboy is playboy..... uwaaaa... perempuan 2 tah sape2 tah, yg aq pliknye, perempuan tu macam org ade kat skliling aq, aq slalu jmpe, tapi aq xingt muke, kate mimpi kan.. then aq nampak gambr kim kat phone die la, gambar kim senyum plak 2.. perghhhhh.... dalam mimpi ni, tapi aq ase jantung aq mcam nk tercabut da... aq bgun tdo, sedih teramat sgt... nk msj bgtau die, tapi die ade kelas, xkan la aq nk ganggu n nk citer pasl mimpi bodoh aq ni...

ble aq terpk smle kan... sbnrnyer aq ni sayang sngt kat kim.. aq xley kalau die xde, da sampai mimpi mcam 2....xpena plak aq mimpi mcm ni sblm ni.... mybe due tiga hari ni aq mglami tekanan yg sgt tinggi, mcm2 aq pk...kadang2 hal kecik pon, kalau brkaitan dengan kim, aq jd cepat sgt sedeynyer..,
sbb die orang yang aq pling rapat slps family aq..sume aq citer kat die, cam jd orang harapan aq, so ble die cam xcare sikit pasal aq, aq da mule rase mcm2, bukan aq mintak jadi camni tau, tapi aq kan manusia bese... bende2 lame pn, kalau aq trgt blek, aq jd sdey, pdhl bende lame.. aq cam xley trime... tah mende2 tah....

aq kalau nk jadi cool senang je... kne berpisah dgn kim la... kne buat aq lupe die, dalam hati aq xde sape2... bru bley slsai maslh aq...stkt owg nsht2, ema cool la, buat bodo suda, memg xley, nk cool putus ar, xya ingat da... ha, bg aku tu jalan penyelesaian, slgi die ade dalam hati n ingatan aq,,, hati aq xkan putus rase risau, sdey n macam2 ag.....sbb diri aq as erma amira memg aq camni, bukan senang nk men cool2...seperti separuh owg, yg cool je....

p/s: kalau jd betul2, aq g jmpe die kot, stle pe yang patut, kasi karate ke, kerat 18 ke,,, xkire ar, spe suh wat hal dgn aq, aq syg betul2, bkn maen2...hahahha

peringatan ( xnk mimpi jgn tido)

wassalam...

No comments :

Post a Comment